Het Tilburgs volkslied zoals het nog nooit klonk
14 december 2015
Toon alles

De stichting Petrus Donders Tilburg is op zoek naar secretariële ondersteuning

Het Peerke Donders Park in Tilburg-Noord is de geboorteplek van Peerke Donders. In het park staat het Peerke Donders Paviljoen dat het levensverhaal van deze Tilburgse icoon vertelt, naast het geboortehuisje en de veel bezochte kapel. De Stichting Petrus Donders Tilburg beheert het park en het gedachtengoed van de naamgever en  is volop bezig met het slaan van een brug tussen het verleden en heden.

Het bestuur wil graag in contact komen met iemand die op vrijwillige basis secretariële ondersteuning biedt. De werkzaamheden zullen gemiddeld genomen zo’n 4  uur per week in beslag nemen, en kunnen deels vanuit thuis worden uitgevoerd. De vergaderingen vinden plaats in de Heikant te Tilburg-Noord. Daar is ook een bescheiden kantoorruimte met archief beschikbaar.

De vacature ontstaat per 1 januari aanstaande door vertrek van de huidige vrijwilliger, die graag voor het einde van het  jaar haar werkzaamheden wil overdragen aan een opvolger. De voornaamste taken zijn:
– voorbereiden en notuleren van vergaderingen
– toezicht houden op uitwerking van genomen besluiten
– verzorging van de correspondentie, zowel schriftelijk als digitaal
– beheer van het archief

Informatie over onze stichting vindt u op www.peerkedonders.nl
Wilt u meer weten over de functie, dan kunt u een email sturen naar carla.janssens@home.nl onder vermelding van uw telefoonnummer.

Uw reactie zien wij met belangstelling op ditzelfde emailadres tegemoet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MENU