Kruisweg op Goede Vrijdag
2 april 2023
Nieuwe expositie
7 mei 2023
Toon alles

Emotienetwerken in het Peerke Donders Paviljoen

Jerry Bergraaf introduceert het thema van de Emotienetwerken in het Peerke Donders Paviljoen, foto Esther Becx

Zondag 16 april Emotienetwerken in het Peerke Donders Paviljoen

Bij de slavernij expositie organiseert Stichting Petrus Donders allerlei activiteiten.

Op zondag 16 april zal Jerry Bergraaf ( Stichting 2 gether en Keti-Koti Tilburg) van 14.00 tot 16.00 uur een sessie emotienetwerken begeleiden in het Peerke Donders Paviljoen met de stelling: “Tilburg is een multiculturele stad, maar met die rijkdom doen we te weinig”.  

Deelnemen aan de emotienetwerken is gratis, maar in verband met een gelimiteerd aantal deelnemers is opgeven wel verplicht. Dit kan voor zaterdag 15 april via info@peerkedonders.nl

Het doel van emotienetwerken is op een veilige en respectvolle wijze met elkaar in gesprek gaan over soms moeilijke onderwerpen. Het is belangrijk om de dialoog tussen verschillende gemeenschappen in Tilburg te versterken, om zo conflicten te vermijden en meer begrip te creëren. Dit kan bijvoorbeeld door het organiseren van forums, emotienetwerken en debatten, waar mensen van verschillende achtergronden elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar in gesprek kunnen gaan.

Door deze suggesties toe te passen kan Tilburg beter gebruikmaken van de culturele rijkdom die de stad biedt en kunnen verschillende gemeenschappen in de stad samenwerken om de stad te versterken.


Op zondag 16 april is het Peerke Donders Paviljoen verder gewoon open tussen 13.00 en 17.00 uur, Peerke Donders Park 3 te Tilburg Noord.

Comments are closed.