Onderzoek naar rol van Peerke
27 september 2016
Tentoonstelling over Mariaverering in Museum Peerke Donders afgelopen
24 maart 2017
Toon alles

PEERKE, een chique glossy over het sterkste merk van Tilburg

Commissaris van de koning en bisschop in televisieprogramma Omroep Brabant

Afgelopen zaterdag 14 januari is in het Peerke Donders Paviljoen in Tilburg Noord de glossy Peerke gepresenteerd. De twee eerste glossy’s zijn in ontvangst genomen door commissaris van de koning Wim van de Donk en de bisschop van Den Bosch, Gerard de Korte.

Commissaris van de koning Wim van de Donk (midden) en bisschop Gerard de Korte van Den Bosch (rechts) nemen uit handen van Denis Hendrickx (voorzitter St. Petrus Donders Tilburg) het eerste exemplaar van de glossy Peerke in ontvangst. Foto: Paul Spapens.

De glossy Peerke is een uitgave van de Stichting Petrus Donders. Het zeer fraai uitgevoerde blad telt 84 pagina’s. Er staan veel prachtige foto’s in. De artikelen gaan vooral over Peerke Donders in relatie tot de huidige samenleving. Tegelijk wordt duidelijk wat de ambities zijn van de Stichting Petrus Donders Tilburg. Er staan mooie columns in van onder anderen commissaris van de koning Wim van de Donk en burgemeester Peter Noordanus van Tilburg. De totale inhoud geeft een zeer breed beeld over Peerke Donders als de bekendste Tilburger aller tijden.

De glossy Peerke is gemaakt door een redactie die werd gevormd door Lout Donders, Caroline Evers, Paul Spapens en Tijmen Bergen. De eerste drie zijn lid van de stichting Petrus Donders Tilburg. Lout Donders en Paul Spapens zijn professionele, in Brabant bekende journalisten. Het blad is gemaakt om op een moderne manier het verhaal van Peerke Donders te vertellen. Het laat zien dat Peerke Donders helemaal van deze tijd is. De inhoud van de glossy is zo samengesteld dat veel mensen er plezier aan kunnen beleven. De glossy Peerke is in een beperkte oplage gedrukt.

Wilt u er per post een exemplaar ontvangen? Dat kan. De kosten bedragen dan € 5,= per exemplaar exclusief vrzendkosten. Stuur hiervoor een mail naar glossy@peerkedonders.nl met uw naam en complete adresgegevens. U ontvangt dan een bericht met verdere uitleg voor uw aankoop.

Veel leesplezier!

Comments are closed.