Zalig Kerstfeest
24 december 2020
Peerkepad twee keer in 2021
7 januari 2021
Toon alles

Het Vierde Geschenk : The Movie

https://cinecitta.nl/movies/het-vierde-geschenk-the-movie/

 Uitnodiging aan iedereen kaartjes te reserveren bij Cinecitta

 Omdat de Driekoningenintocht, sinds twee jaar weer georganiseerd door een samenwerking van de Hasseltse Kapel, de Kapel OLV ter Nood en de Peerke Donders Kapel, verenigd in stichting Het Vierde Geschenk, vanwege Corona niet kan plaats vinden, is er een film gemaakt.

Gegarandeerd een bijzondere film, op een bijzondere manier tot stand gekomen dankzij culturele onverzettelijkheid en geloof in eigen kracht!

De twee trailers hiernavolgend, geven alvast een klein voorproefje.
https://youtu.be/ApwuCzzUNBk en https://youtu.be/RRtE8vgf0vQ

De korte speelfilm eindigt bij een kombord van de gemeente Tilburg. De lichtende ster spreekt boekdelen: De Drie Koningen waren op weg naar Tilburg en ze hebben de stad van Het Vierde Geschenk gevonden. Foto: Kees Bekkers

INZAMELEN SPEELGOED VOOR HET VIERDE GESCHENK

Uit de nieuwsbrief van  Stichting Het Vierde Geschenk:

Enorm veel speelgoed

Je zou denken dat corona het inzamelen van speelgoed heeft gehinderd, en misschien zelfs wel verhinderd. Het tegendeel is waar. Nu we aan het eind van het jaar en van de inzamelperiode (officieel van 7 tot en met 18 december) de balans opmaken of we vaststellen dat we ongeveer een kwart meer speelgoed op hebben gehaald dan vorig jaar – toen goed voor maar liefst 850 kinderen!
 
Het succes van de speelgoedinzameling eind 2020 heeft een aantal redenen. We konden het coronaproof regelen. Er was veel behulpzame tegemoetkoming van de ‘leveranciers’ zodat het in de huidige omstandigheden te doen was. Zeker zo belangrijk en tegelijk verheugend is de constatering dat het speelgoed van steeds meer kanten wordt aangeleverd. Tot op de dag van het samenstellen van deze nieuwsbief (29 december) komen er telefoontjes en mails binnen van particulieren. We zijn er eigenlijk een beetje beduusd van hoe deze actie steeds breder aanslaat. Daarbij: het aangeboden speelgoed is meer dan het algemeen van uitstekende kwaliteit. Ons jaar kan niet meer stuk!’

Comments are closed.