Het Vierde Geschenk : The Movie
5 januari 2021
Italiaanse film over Petrus Donders
14 januari 2021
Toon alles

Peerkepad twee keer in 2021

Zowel begeleide wandeling als boekje zeer populair

PeerkePad: twee maal zevendaagse pelgrimswandeling vanuit Tilburg

De jaarlijkse zevendaagse pelgrimswandeling van Peerke Donders in Tilburg-Noord naar Wittem in Zuid-Limburg wordt dit jaar tweemaal georganiseerd. Reden: de grote belangstelling om mee te doen. Diezelfde belangstelling maakt dat de wandelgids waarmee de tocht op eigen gelegenheid kan worden gelopen veel aftrek vindt.

Of beide wandelingen doorgaan hangt natuurlijk wel af van de coronasituatie. Maar omdat de vetrekdata in september zijn, wordt dat nu toch wel positief ingeschat. De eerste wandeling start op zondag 5 september. Je komt dan op 11 september in Wittem aan. De tweede wandeling vertrekt op zondag 26 september, zaterdag 2 oktober ben je in Wittem.

Beide wandelingen staan onder leiding van pater Henk Erinkveld van het redemptoristenklooster in Wittem. Hij is een zeer ervaren wandelaar. De route is door hem uitgestippeld. Deze route staat ook beschreven in een gelijknamige wandelgids die volgens Gerard Prickaerts van de kloosterboekwinkel in Wittem een groot succes is. “De bestellingen komen uit heel het land”, aldus deze boekwinkelier.

De etappes van de geleide wandelingen zijn tussen de 22 en 29 kilometer lang. Deelname kost 545 euro. In dit bedrag is alles inbegrepen, zoals avondeten, logies en ontbijt in hotels en begagevervoer. Meer informatie en aanmelden: h.erinkveld@redemptoristen.nl

Comments are closed.